Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek NĚCO O OBRÁZCÍCH...

 

...na plátně

Jak již uvádím ve svých rubrikách, je jen a jen na vás, jaký obrázek se vám hodí a to jak dle vašeho vkusu, tak dle vašeho interiéru.

 

Můžete si vybrat něco z Moderního umění - nejčastěji maluji jednoduché tvary nebo linie, poněvaďž jak se říká - v jednoduchosti je krása. S mnohými malbami se inspiruji na různých internetových stránkách a vytvářím tak napodobeniny v různých barvách a velikostech s všemožnými úpravami dle vašeho přání. Obrázky, které se nejvíce líbí, jsou obrázky s panáčky. Tam opět nechávám popustit uzdu jen a jen vaší fantazii... Ku příkladu - moje kamarádka - vášnivá lyžařka - má novopečené miminko, tak chtěla nakreslit nějaké obrázky s rodinným motivem a s tím, aby na nich bylo něco, co je charakterizuje - proto mají  panáčci lyže a lyžařské brýle. Zkrátka, je čistě na vás, jaký motiv bude zkrášlovat vaši místnost.

Není problém domlouvat se o všem po mailu, kam vám budu posílat své návrh a vy je budete hodnotit.. a já postupně upravovat tak, aby byly pro vás dokonalé. Své náčrtky pak budu samozřejmě ukládat na své stránky pro inspiraci ostatních a pro obohacování těchto stránek o další motivy a hotové obrázky.   

...ostatní

Svou sbírku obohacuji postupně o další druhy kreseb a maleb, buď jsou naprosto jednoduché - malované jen obyčejnou tužkou, pastelkami, fixem... nebo jsou naopak kombinované, kde podklad je např. malovaný akrylem a hlavní motiv tvoří kamínky, korálky či dekorační písek...

Obrazek FORMÁTY

Je možné nechat vyrobit na zakázku jakýkoliv formát plátna či sololitu, ovšem při objednání jiných než "desítkových" rozměrů se společně s dodací lhůtou o pár dní delší než u standardních rozměrů a navyšuje také cena...

Obrazek RÁMOVÁNÍ

Není problém nechat po domluvě se zákazníkem obrazy i zarámovat, ovšem rámování přenechávám raději na zákazníka samotného. Ten si sám může nejlépe vybrat styl a barvu rámu, který se mu líbí.... Pokud mu na výběru rámu až tak nezáleží, ráda se tohoto dokončovacího procesu chopím ve snaze vybrat to nejlepší.

Obrazek CENY

Cena jednotlivých obrazů a obrázků se samozřejmě odvíjí od velikosti plátna. Čím větší je formát plátna, tím větší je také spotřeba barev a tím více je třeba času i barev pro vykreslení pozadí i motivu. Na ceně se proto domlouvám s každým zájemcem jednotlivě. Je samozřejmě nutné připočítat poštovné a něco málo nákladů za obalový materiál.