Jdi na obsah Jdi na menu
 


Interiérový design

V posledních letech je nedílnou součástí mé tvorby také vytváření či revitalizace interiérů... Snažím se nabídnout lidem co nejlepší možný návrh nového vzhledu jejich bytu či domu.. sladit vše do jejich stylu a sama také veškeré úpravy provést. Jedná se o menší úpravy bytu - viz následující:

- návrh nového designu (skica, 3D program)

- sladění mého návrhu s požadavky zákazníka

- nákup veškerého nábytku, doplňků, barev

- výmalba, nátěry

- vlastní tvorba doplňků

- rekonstrukce starých kousků doplňků či nábytku, které chcete zachovat a dát jim nový kabát, popř. koupě starožitných kousků a jejich úprava dle potřeb interiéru. Dobré staré či retro kousky sbírám a schraňuji pro další užití ve své Galerii Iva, odkud je pak rozesílám zákazníkům buď v původním stavu, nebo nějak přetvořené pro potřebu daného interiéru. Tento sortiment se snažím stále obměňovat a přidávat nové kousky, aby bylo z čeho vybírat.

Snažím se se svou tvorbou nových interiérů pomoci těm, kteří v tomto váhají a neví si rady, ale také těm, kteří nemají tak velké horentní sumy na drahé designery či firmy... Vždy se držím pořekadla "hodně muziky za málo peněz", čili vyhledávám ty nejlepší kousky za co nejnižší cenu.. V dnešní době se dá sehnat v obyčejných obchodech to, co v luxusních střediscích najdete za horentní sumy.. popřípadě koupím obdobnou levnou variantu a ještě ji dotvořím, např. novým nástřikem apod.

Jak se říká, všechno jde, když se chce.... Jde vytvořit krásný útulný interiér za přívětivou cenu i čas..

Ukázky z mého tvoření naleznete ve fotoalbu - složka INTERIÉROVÝ DESIGN.

Pokud tedy plánujete novou přestavbu či jen drobné změny interiéru, neváhejte mne kontaktovat.. Společnými silami zvládneme vaši proměnu rychle, levně a s originálními nápady.