Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení návštěvníci,
pro zlepšení komunikace můžete psát do formuláře své připomínky, návrhy, žádosti a dotazy, které budou zajímat i ostatní návštěvníky těchto stránek do niže připravené navštěvní knihy. Na všechny Vaše dotazy se budu snažit co nejdříve odpovědět. Samozřejmě mě můžete kontaktovat mobilním telefonem i emailem, či přes Facebook - tyto údaje naleznete v sekci kontakty.

 

Komentáře

Přehled komentářů

pozdrav

(ina, 17. 1. 2012 20:19)

Ahoj Ivo, dík za hezké odpoledne. Těším se, co pro nás vytvoříš. Prohlížím si obrazy a líbí se mi skoro všechny. Tak ti nechám volnou ruku a věřím, že budeš mít parádní inspiraci. Tobě hodně umělecké inspirace a Matýskovi pusu.

PF

(Ivei, 26. 12. 2011 11:35)

Přeju hezké sváteční dny a moc si přeju, aby tvé stránky pokračovaly i v roce 2012, který prý bude výjimečný... Na tvé novinky si najdu prostor v každém případě, příjemný závěr roku 2011 Tobě, vám oběma a nám všem

NADHERA

(Petra, 10. 12. 2011 9:26)

Mila pani Iva ked sme Vasu tvorbu objavili na internete podskocilo nam srdiecko tak nieco prekrasne sme nevideli najma tie obrazky panacikov tie su uplne uaaaaaaaau. Ak by sme vedeli, ze by ste nam mohli namalovat a poslat obraz na slovensko urcite by sme si ho objednali.. Drzime Vam palce v dalsej tvorbe.
rodina Kretterova

Re: NADHERA

(Iva, 10. 12. 2011 10:55)

Dobrý den, klidně mi napište, co by se Vám líbilo, ráda pro Vás něco vytvořím. Pište už raději na mail, který najdete v kontaktech. Děkuji. Zdraví a za milý komentář děkuje Iva.

Paráda!!!!

(Ina, 5. 12. 2011 18:13)

Vidím, že se neustále vylepšuješ a umělecky rosteš. Adventního nesetkání moc lituju. Pilně promýšlím obraz do pokoje, doufám, že mi to myšlení půjde rychle. Ahoj na rozsvícení tršického stromečku!!!!

Chválím a děkuju

(Ava, 4. 12. 2011 15:44)

Ahoj ..., pozdravuju tě taky takto elektronicky, bavily mě včera doloplazské vánoční dílničky, tvoje obrazy mě potěšily hodně, děkuju... stejně jako mě potěšilo osobní setkání s tebou po delší době, přeju ti štěstí (ať to pro tebe konktétně znamená cokoli) a pohodový Advent - tobě a Matymu, těším se na novinky, přeju hezké dny

skvělé

(Škarda Josef, 24. 11. 2011 5:50)

Ahoj , po dlouhé době jsem zavítal na tvé stránky a nestačím se divit. Přeji mnoho dalších nápadů a úspěchů. Jen tak dál.

Koukám!

(Lenka Štolbová, 4. 9. 2011 21:18)

Ahoj Ivy, po delší době jsem se tu opět prošla a nestačím koukat! Jsi neskutečně šikovná a pilná! Přeju moc zakázek a ještě víc spokojených zákazníků! L.

Za pár dní zahájíme školní rok

(ID, 23. 8. 2011 17:13)

Tak máme konečně nově vymalovanou třídu pro deváťáky a pro výuku AJ - odstínem A35 (něco jako sytá meruňková). Po vymalování se objevily nové, netušené možnosti... Napadlo mě, že by se nad fíkusem a dracenou místo tradičního omšelého přehledu časování nebo vybledlých zájmen lépe hodilo něco jiného, třeba tvůj obrázek (volný námět tak 50x50?). Přesně do zahájení to stihnout asi nejde, ale to vůbec nevadí.
Přeju ti hodně radosti při malování, třeba při malování pro jednu čebnu v tvé bývalé ZŠ? Těším se..

Dotaz

(Janča, 21. 8. 2011 7:37)

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat kdybych vám poslala fotku mě a mého přitele jestli byste nás podle toho nenamalovala. Chtěla jsem mu to dát jako dárek k narozeninám.
Děkuji za odpověd

Re: Dotaz

(Iva, 22. 8. 2011 20:09)

Zdravím a děkuji za zájem o malůvku. Pošlete mi prosím Vaši fotografii na mail a podle toho se můžeme domluvit dál. Děkuji.

sněženka

(inez šindlerová, 26. 7. 2011 10:05)

To je ale nával pozitivní energie v tomto podivném létě! Tam kde visí tvoje Sněženka, musí být i v deštivých dnech jasno. Moc se ti povedla!!!!

zdravím

(ID, 12. 6. 2011 16:41)

Ivi, tak jsem si dnes podrobně znovu prošla vše, co tu bylo právě k vidění. Děkuju, mám tvoje stránky mezi " oblíbenými" už dlouho... Zdravím tě a nejen tebe... Přeju ti hodně štěstí... Aktualizuj občas své stránky, jedno jakým způsobem...

pozdrav

(ID, 27. 5. 2011 18:42)

Ahoj, zdravím tě i touto cestou... těžko věřit, ale po víc než třech měsících mě napadá velmi podobný vzkaz (komentář) jako v únoru: těší mě tvé aktuality malířské, písemné... Tvoje stránky stojí za to, aby ses jim věnovala dál, jsem zvědavá např. na foto dalších obrazů pro Prahu a na všechno ostatní, o čem psalas jen letmo, přeju ti hodně invence a dostatek času na další malování... Hodně štěstí

Pozdrav

(ID, 17. 2. 2011 18:36)

Ahoj Ivi, díky za čerstvé novinky ve fotogalerii dnes a z poslední doby, těším se na tvé další příspěvky - osobní i malířské... Piš, maluj a foť... Ať se ti daří v malování a ve všem ostatním

ložnicové potěšení

(Inez Šindlerová, 18. 10. 2010 11:21)

Ahoj Ivo,
Sice ještě nevisí, ale tento týden už bude. Děkuju moc za vnesení dobré nálady a doufám, že i pozitivní energie do naší ložnice. Dárek - Kočku - ještě tajím, ale dá mi to moc úsilí. Nevím, zda vydržím do Vánoc. Přeju hodně spokojených zákazníků. Držím palce.

Velké poděkování za výzdobu naší školy

(Iveta Drápalová, 28. 8. 2010 8:41)

Ahoj Ivo, tvou zásluhou a díky tvým obrazům zahájíme v Tršicích tento školní rok ve veselejší, barevnější budově s přívětivější atmosférou. Ráda bych ti se zpožděním poděkovala za sebe, za kolegyně, za žáky... Těším se na tvé obrazy, které teprve vzniknou i na tvou plánovanou první výstavu. Přeju ti hodně pozitivní energie nejen do dalšího malování... Zdraví I.D.

Vřelé díky...

(Iva, 1. 7. 2010 22:14)

Vřelé díky všem, od kterých dostávám milé pochvaly... Moc mě těší, když se vám moje obrázky líbí a ještě víc mi dělá radost, když se ve špatné náladě při pohledu na ně třebas jen pousmějete... Radost z obrázků pro paní učitelku Šindlerovou je pro mě tou největší odměnou, jaká se mi za ně může dostat... Díky všem za hezké komentáře, budu se snažit odměnit se vám dalšími líbivými veledíly do mé sbírky.. snad bude zase co chválit. Zdraví Iva.

pochvala nadané a milé žákyni

(Inez Šindlerová, 30. 6. 2010 19:41)

Ivo, už u nás visíš a tvoje obrazy jsou to nejpozitivnější v našem bytě. Veliký dík, obrovská radost.Když se naštvu, jdu, kouknu a je pohoda.

Blahopřeji

(Vlasta a Jirka Blažkovi, 20. 4. 2010 10:00)

Milá Ivanko,
v očích nás všech jsi byla už od malička umělkyně, tedy hudebnice. Teď k tomu tvoje výtvarné projevy - jsou nádherné. Přeji ti hodně radosti v rodině a při malování a dalších tvých všestranných aktivitách.
Blažci