Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vážení návštěvníci,
pro zlepšení komunikace můžete psát do formuláře své připomínky, návrhy, žádosti a dotazy, které budou zajímat i ostatní návštěvníky těchto stránek do niže připravené navštěvní knihy. Na všechny Vaše dotazy se budu snažit co nejdříve odpovědět. Samozřejmě mě můžete kontaktovat mobilním telefonem i emailem, či přes Facebook - tyto údaje naleznete v sekci kontakty.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Nejlepší vánoční dárek!

(Jarmila Pátková, 27. 1. 2010 10:31)

Na stránky jsem narazila při brouzdání na netu a hned jsem se do obrázků zamilovala. Ikdyž jsme s paní Ivou začali dávat dohromady asi 9 obrázků cca. 14 dnů před Vánocemi, všechno to krásně stihla a pod stromečkem bylo veselo! Namyslela jsem si, že na obrázku bude vždy pracovní aktivita nebo koníček, který obdarovaný vykonává a ukázalo se, že to bylo to nejlepší, co jsem kdy darovala! Komunikace s Ivou naprosto na jedničku...prostě jen a jen samá chvála. Všem vřele doporučuji! Už objednávám další! :-) Ivo, jen tak dál!

učitelka a eifelka

(Dáša, 22. 1. 2010 19:35)

Ivuš,
moc ti děkuji za ty super obrázky, jen co se u nás vymaluje, tak už vím, kam je pověsím. Moc se nám s Mirdou líbí tvůj styl a už přemýšlíme o nějakém obrázku nad postýlku našeho Hráška :-) moc pěkné to je všechno tak jen tak dál
Dáša

Naprosté nadšení

(Michaela Diartová, 11. 12. 2009 20:20)

Zdravím paní Ivo,
čirou náhodou jsem narazila na Vaše stránky a obrázky mne doslova nadchly. Přesně jste se mi trefila do vkusu. Objednané obrázky jsem dostala doslova obratem za super cenu. Koupila jsem je jako dárek k vánocům, ale ani se mi nechce s nimi loučit. Určitě si něco pořídím i já sama. Přeji Vám mnoho inspirace a úspěchů. Přidávám se k prosbě paní Teterové, zda by bylo možné na stránkách umístit více obrázků. Určitě budu o Vašich stránkách informovat své známé. Zdraví M.Diartová

Poděkování

(Lenka Oplatková, 2. 9. 2009 11:22)

Obrázky panáčků mě zaujaly, od první chvíle, co jsem otevřela tyto stránky. Rozhodli jsme se s manželem, že požádáme Ivu o namalování obrazu pro kamaráda. Iva byla velmi milá, vstřícná a rychlá. Obrázek je úžasný a touto cestou bychom chtěli ještě jednou poděkovat.

pěkně jsi to rozjela Ivo

(Rosťa, 21. 8. 2009 13:37)

Toto je moje první návštěva tvých stránek se snímky tvých kousků.
Pěkně jsi mne překvapila, nejen že ti jde muzika, ale i malování.
Dodatěčně gratuluji k synáčkovi.
rg

Vydařený svatební dárek

(Veronika Drbošalová, 8. 7. 2009 12:24)

jak už název napovídá, věnovali jsem 3 obrázky panáčků s "příběhem na míru" jako svatební dárek. Obrázky sklidily velký úspěch, takže měli radost všichni - jak novomanželé, tak i my, že jsme se s dárkem trefili!
Touto cestou ještě jednou moc děkujem Ivi za bezproblémovou komunikaci a hlavně za parádní výsledek práce!!!

Vrele doporucuji!!!

(Vladka, 10. 6. 2009 9:10)

Vybavuji si novy byt a potrebovala jsem nejaky pekny obrazek. Tyto stranky jsou vyborne vychodisko pro ty, ktere neuspokoji fotokopie zn.IKEA nebo predrazene obrazy v obchodech. Obrazek jsem si sama vybralala a ovlivnovala, jak obrazek bude ve finale vypadat. To je naprosto super!!! S malbou, kterou jsem si objednala jsem naprosto spokojena. Ocenuji rychle a spolehlive jednani a vybornou komunikaci behem zpracovavani. Vsem ostatnim vrele doporucuji!!!

Teda nestačím se divit

(Dáša Štemberková, 6. 6. 2009 14:18)

Ahoj Ivuš,
no teda já vůbec netušila, že máš takové super stránky a hlavně jak moc jsi šikovná. Moc se mi to líbí:-) už jsem viděla doktorku naživo a je fakt super! Takže se těším na nový byteček, protože tam nám nesmíš na stěnách chybět :-) měj se
Dáša a Mirda

Bezkonkurencni!!!

(Nikola, 6. 5. 2009 21:23)

Ivanko, jeste jednou Vam chci podekovat za bezkonkurencni spolupraci !! Od spoluvytvoreni navrhu, moznosti vybrat si format plana na miru meho pokoje az po samotnou realizaci a bezproblemove doruceni (z Ostavy do Prahy) to nemelo chybu!!! Z Vaseho dilka jsem opravdu nadsena! Za super cenu kvalitne odvedena prace a jeste ke vsemu naprosty ORIGINAL!!! Dekuji!!

Nestačím se divit

(Šárka Mikulková, 18. 3. 2009 12:25)

Ahoj Ivi,
jukla jsem na tvojí tvorbu a musím říct že je to pěkné. Určitě si od tebe jednou něco pořídím ale momentálně do našeho malého pokoje se už nic nevejde.
Přeji hodně štěstí a další nápady na obrázky.

Re:

(Poděkování a kukadla :-), 28. 2. 2009 9:17)

Děkuji vám, milé dámy, za pochvalu a hezké komentáře... Budu se dál snažit aby mé obrázky těšily nejen vás, ale i ostatní... Iva.

Poděkování

(Lucie Tisovská, 28. 2. 2009 9:05)

Ahoj Ivi,zdravím tě a chci ti moc poděkovat za obrázky,kterými jsi ozdobila náš byt.Najednou je u nás nějak veseleji...Máš obrovský talent.Stejně jako já, i mé kamarádky a návštěvy nešetří chválou.Měj se hezky a díky.Lucka

má kukadla se nemůžou nabažit:))

(Mirka, 26. 2. 2009 23:49)

Ahojky Ivanko, je to všechno moc krásný. Musím ti říct, že mám veliký dilema. Jelikož mám jen 2 + 1 tak se mi tady moc obrazů nevejde a přemýšlím, že si kvůli tomu koupím větší byt...:))) jsi moc šikovná už se těším až mi nějaký bude viset v ložnici... až přijdeš, tak ti předám objednávku, už jsem si jeden vybrala... pap

Re: Krásné

(Iva, 22. 2. 2009 20:16)

Zdravím Vás, paní Marto... a moc děkuji za příspěvek a pochvalu, ale nevím, jestli si jí tolik ještě za to málo zasloužím.. :-) Tak až budete potřebovat nějaký dárek, určitě se ozvěte..ani nemusíte hledat přes internetové bazary, stačí mi napsat na mail nebo na tyto stránky. Budu se moc těšit. Mějte se hezky. Zdraví Iva.

Moje teta

(Míša, 22. 2. 2009 12:35)

Ahojky, Ivuško! Máš moc krásné stránky...obrázky se mi taky moc líbí...i ty naše cos nám namalovala....jsi skvélá! papa Míša

Krásné

(Marta Bobálová, 21. 2. 2009 11:45)

Dobrý den paní Ivo,
máte moc krásné obrázky. Škoda že už je po Vánocích :-) ale doufám že se neztratíte. Nakupuji přes Mimibazar i Aukro tak si Vás určitě někdy najdu. Mějte se moc krásně a přeji pevnou ruku :-) Marta

Re: Jana Teterova

(Iva, 17. 2. 2009 18:24)

Zdravím Vás, paní Teterová a děkuji za Váši pochvalu a komentář. Určitě budu postupně doplňovat svou galerii nejen o další náčrtky a obrázky, ale také o jejich detaily. Budu se snažit je nafotit tak, aby co nejlépe ukazovaly barevnost, styl malby apod. Ještě jednou díky a mějte se hezky. Zdraví Iva.

Pochvala kamarádce

(Milan Herold, 17. 2. 2009 9:21)

Obrázky jsou nádherné moc se mi líbí jenom tak dál Ivuš

Obrazy

(Jana Teterová, 15. 2. 2009 19:29)

Dobrý den Ivo,
nebylo by možné na stránky umístit i detaily obrazů? Popř je alespoň zaslat emailem? Jinak chválím, máte moc pěkné obrázky.